VMware VCP6.5-DCV 2V0-622 Practice Questions(Q1-Q30)

Posted by admin 2 May,2018 (0)Comment

 VMware VCP6.5-DCV 2V0-622 Practice Questions: 

28.What advanced parameter defines a custom isolation IP address for a
vSphere HA cluster?
A. das.usedefaultisolationaddress
B. das.isolationshutdowntimeout
C. fdm.isolationpolicydelaysec
D. das.isolationaddress
Answer: D

29.Which three VMware-recommended best practices should an administrator
follow before upgrading to vSphere 6.5? (Choose three.)
A. Disconnect ESXi host from vCenter.
B. VMware Tools are installed in the virtual machine.
C. Ensure that the system hardware complies with ESXi requirements.
D. Back up the host.
E. Check the interoperability of any other software integrated with vSphere.
Answer: C,D,E

30.What are two requirements to enable EVC in vSphere DRS cluster? (Choose two.)
A. CPUs must be from the same vendor.
B. EVC must use the lowest possible baseline supported by the hardware.
C. CPUs must be in the same family and of the same speed.
D. No VMs may be running in the cluster.
Answer: A,B

31.Which method is supported for backing up the virtual machine 
that contains vCenter Server?
A. differential
B. incremental
C. full image
D. individual disks
Answer: C

32.A vSphere Administrator must ensure that a user is able to 
view and manage the system configuration in vSphere Web Client.
In the vCenter Single Sign-On domain, which group should the 
user be a part of?
A. SystemConfiguration.BashShellAdministrators
B. ComponentManager. Administrators
C. Administrators
D. SystemConfiguration.Administrators
Answer: D

33.What is the minimum number of hosts that must contribute 
capacity to a non-ROBO single site VMware vSAN cluster?
A. 1
B. 64
C. 3
D. 2
Answer: C

34.What three conditions could result in VMware Flash Read 
Cache being unable to claim a disk? (Choose three.)
A. The disk is not listed in the VMware hardware compatibility guide.
B. The disk is not detected as an SSD.
C. The disk is not detected as local.
D. The disk is in use by VMFs.
Answer: B,C,D

35.Boot from SAN is supported on which three storage technologies? (Choose three.)
A. VMware vSAN
B. FCoE
C. NFS 4.1
D. iSCSI
E. FC
Answer: B,D,E

36.Which two components are part of storage I/O multipathing on ESXi? (Choose two.)
A. SATP
B. VASA
C. PSP
D. VAAI
Answer: A,C

37.Which guest operating system supports PVRDMA?
A. Windows (32-Bit)
B. Linux (32-Bit)
C. Windows (64-Bit)
D. Linux (64-Bit)
Answer: D

38.Which two statements are true about Highly Available 
vSphere Auto Deploy infrastructure? (Choose two.)
A. It helps prevent data loss.
B. It is a prerequisite for using vSphere Auto Deploy with stateful install.
C. It requires two or more Auto Deploy servers.
D. It is a prerequisite for using vSphere Auto Deploy with stateless caching.
Answer: A,D

39.What is the correct way to replace the certificate on an 
existing vCenter Server that is part of a vCenter HA configuration?
A. Put the vCenter HA in Maintenance mode, replace the certificate, 
exit Maintenance mode.
B. Shut down Passive and Witness nodes and replace the certificate 
on the Active node.
C. Remove the Passive and Witness nodes, replace the certificate, 
reconfigure the cluster.
D. Replace the certificate while all nodes are participating 
in the cluster.
Answer: C

40.The virtual machine log rotation size can be changed for all 
VMs by which two interfaces? (Choose two.)
A. PowerCLI
B. vSphere Web Client
C. ESXi host client
D. esxcli
Answer: A,B

41.Which two configuration options can exclude virtual disks from snapshot 
operations? (Choose two.)
A. Use RDM in virtual mode for virtual disk.
B. Use virtual disks in Independent – Persistent mode.
C. Use a virtual disk larger than 2 TB in size.
D. Use RDM in physical mode for virtual disk.
Answer: B,D

42.The vSphere Data Protection performance analysis results in the 
“Conditionally Passed” status.
What can cause this condition?
A. The results did not meet the minimum performance expectations.
B. The read, write, and seek tests were successful.
C. The read and write tests were successful but the seek test failed.
D. The read and write tests were successful but the seek test skipped.
Answer: C

43.A vSphere Administrator wants to reserve 0.5 Gbps for virtual 
machines on each uplink on a disturbed switch that has 10 uplinks.
What is the quota that should be reserved for the network resource pool?
A. 10 Gbps
B. 5 Gbps
C. 100 Gbps
D. 0.5 Gbps
Answer: B

44.A vSphere administrator manages a cluster which includes critical 
and non-critical virtual machines. The cluster requires different 
permissions for contractors and non-contractors.
How can the administrator exclude the contractor group from some of the critical VMs?
A. Apply permission for both contractors and non-contractors on the cluster level.
B. Apply permission for both contractors and non-contractors on the cluster level. 
Remove permission on the critical VMs for contractors.
C. Remove permission for contractors on the cluster level. 
Apply permission on the critical VMs for non-contractors.
D. Apply permission for both contractors and non-contractors on the VMs. 
Remove permission on the critical VMs for contractors.
Answer: B

45.Which two storage configurations on the source server are unsupported 
with VMware Converter? (Choose two.)
A. Linux LVM
B. software RAID
C. GPT/MBR hybrid disks
D. Windows basic volumes
E. Windows dynamic volumes
Answer: B,C

46.Which two statements about vCenter HA are correct? (Choose two.)
A. ESXi 5.5 or later is required.
B. vCenter HA network latency between nodes must be less than 50 ms.
C. NFS datastore is supported.
D. It must be deployed on a 3 ESXi host cluster with DRS enabled.
Answer: A,C

Related Items

Categories : VMWare Tags : VMware  2V0-622  VMware VCP6.5-DCV Exam  2V0-622 test questions  2V0-622 Practice Questions  VMware Certified Professional 6.5 - Data Center Virtualization Exam  2V0-622 test materials  2V0-622 practice exam  2V0-622 practice test  
Comments
Leave a comment